Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis!  Gratis verzending €50+

search

TKTX 40% Gel - verdoving 15ml

€ 19,95
Inclusief belasting

TKTX 40% is een secundair anestheticum dat een hoog percentage lidocaïne en tetracaïne (anesthetica) bevat gemengd met epinefrine (stollingsmiddel) voor een langdurig analgetisch effect en vasoconstrictie.

Aantal

 

Veilig betalen via iDeal

 

Op werkdagen voor 15:00 besteld morgen in huis!

 

Gratis verzending vanaf €50!

TKTX 40% heeft veel voordelen ten opzichte van andere anesthetica. Het anestheticum heeft een uitgesproken anti-oedeemeffect vanwege het stollingsmiddel in de samenstelling, dat bloedingen vermindert en de snelheid van daaropvolgende genezing van beschadigde huid verhoogt. De verdoving heeft een langdurig pijnstillend effect (tot 4 uur).

 

De verdoving wordt aanbevolen voor gebruik vóór de volgende procedures:

mesotherapie, contouring, biorevitalisatie, laserontharing, peeling, laserverwijdering van huidformaties (tatoeages), permanente make-up (tatoeage), botulinumtherapie, piercing.

Hoe toe te passen:

Om maximale verdoving te garanderen, DRINK GEEN ENKELE VORM VAN ALCOHOL binnen 24 uur na het tatoeëren, anders is de verdoving mogelijk niet zo effectief of langdurig. Test de dag voor gebruik op een klein gebied dat de volgende dag wordt getatoeëerd, vooral als u een gevoelige huid heeft gedurende 10-20 minuten op een klein gebied om ervoor te zorgen dat uw huid niet ontstoken raakt. Enige kleine plaatselijke roodheid is normaal. Stappen voor gebruik;

1. Was en exfolieer het gebied dat moet worden getatoeëerd, gelaserd of doorboord, behoorlijk grondig met zeep, water en exfoliator om vuil en dode huidcellen te verwijderen. Dit zal de crème helpen doordringen. Droog gebied volledig.

2. Breng een dikke hoeveelheid verdovende crème (2 mm dik) aan op de plek en wrijf goed in.

3. Dek af met huishoudfolie. De warmte onder de plasticfolie helpt de crème te activeren en zorgt ervoor dat de crème niet uitdroogt.

4. Laat de crème en wikkel het 30-90 minuten op zijn plaats vóór de ingreep.

5. Verwijder na 30-90 minuten de huishoudfolie en veeg de crème weg met keukenpapier en je bent klaar voor je pijnvrije tatoeage! NB Voor langdurige procedures van uren over grote oppervlakken; het wordt aanbevolen om de tatoeage op te splitsen in sessies van 3 uur en de crème op elke sectie aan te brengen en te verwijderen voordat u begint. een dag van 9 uur opgesplitst in 3 sessies van 3 uur en 3 tubes crème. De huid blijft doorgaans 3-4 uur gevoelloos nadat de crème is verwijderd, afhankelijk van uw huidtype en de plaats op het lichaam. Laat slechts 30 minuten per keer op een beschadigde huid liggen. Disclaimer: TKTX LLC aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor allergische reacties of nadelige effecten van welke aard dan ook. Lees voor gebruik de ingrediënten en gebruiksaanwijzing zorgvuldig door en stel eventuele vragen. Als u ooit huidproblemen of allergische reacties heeft gehad of als u twijfelt.

SPECIFICATIES:

Type - Secundair

Handelsmerk - TKTX

Actief bestanddeel - 8,02%

Blootstellingstijd - 2 minuten

Groep - Gel

Gewicht - 15 gram

Verpakking - Fles

Land van herkomst - VS.

Aantal in een verpakking - 1 stuk

Aantal procedures - 5

Ingrediënten: Lidocaïne 6%, Tetracaïne 3%, Epinefrine 0,2%

15ml-blue-gel